Domu spārni
Domu spārnus piešūt sev pie rokām
Zinu, ka sāpēs, bet tomēr
Šķīstu skūpstu nolikt uz Tavām lūpām,
jālido tālu, bet tomēr
Tikai vienu glāstu no Tavām rokām
Zinu, ka sapnis, bet tomēr
Būt Tev cieši blakus, būt ar Tavām domām
Tu tik tālu, bet tomēr
es piešuju domu spārnus pie savām rokām
Līst vientulības asinis, bet tomēr
Alkas būt Tev blakus ir tik kvēlas kā vienmēr
/dzejoļa autors nezināms/