Draudzība?
Viss tas sākas ar draudzību,
Un vientulību mainīgu...
Tavs viens pieskāriens, viens apskāviens,
Es jūtu kā tu notrīci...
Tavs viens vārds,
Es atkal nosarkstu...
Tu, un tavs mainīgais skatiens...
Vai tiešām tā tikai draudzība?
/dzejoļa autors Kitija Mangule/