Es tev dāvāju roziNu tā tavās rokās guļUn stāsta tev visu...Vienkārši klusējot...
Par to,- Ko mana dvēsele pauž Tavai dvēselei... Par to,- Ko tikai just Un skaļi nepateikt...
/dzejoļa autors Atis Reiņikovs/
:)Skaista bilde jums ir vēl smukas bildes
Loti smuks dzejolis un bilde
smukiņš dzejolītis
vai es varu šo dzejoli aizsūtīt draudzenei? Viņš ir ļoti skaists, un manai draudzenei mīļākās puķes ir rozes!
svaks
Labs dzejoliss grigu lai vell skaistus raksta tā es vissu dienu būtu laimīga:)
cik skaisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)
skaists bet man vajag priekš maaajas darba .šis domāts asveikšanai
skists dzejolis
Forssi
ļoti forš
Skaisti
man patik
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Es tev dāvāju rozi, dzejolis.lv.