Es zinu, kā roze plaukst:Klusi, klusi!Tā nosarkst un iemirdzasKlusi, klusi!Es zinu, kā mīlē sirds:Klusi, klusi!Tā sapņo un ilgojasKlusi, klusi!
/dzejoļa autors Jānis Poruks/
patiešām skaists dzejlis.
Man vajag analizi sitam
Loti smuks dzejolis. Paldies Porukam.
Šī nav pilnā versija, bet tikai izvilkums.
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Es zinu, dzejolis.lv.