Gaidu tevi

uz palodzes atstātas cigaretes
tādas pašas kā tu - garas un slaidas
uz krūzītes maliņas sarkani nospiedumi
tādi paši kā tavas lūpas - sarkani kvēli
uz naktsgaldiņa zīmīte
tā pat kā tu - gaidi kad atvēršu

bet es kluss un rāms
kā naktsgaldiņš
krūzīte
palodze
Paklausīgi gaidu tevi mājās

/dzejoļa autors Mārcis Piņķis/


4 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
monta (kruminamonta22@inbox.lv), 18.10.2009. 19:49:39 (ip:86.63.162.37)

smuks dzejolitis tiesam liek daudz ko padomat,man loti patika!

dudule (dudule@cau.lv), 28.01.2010. 08:20:13 (ip:80.81.52.225)

Tik labi viss izteikts...tik vienkārši,bet skaisti :)

Andis (danis11@navigator.lv), 07.03.2010. 17:22:57 (ip:78.84.90.94)

Cilvēciņš zina kas ir SĀPE.... Būtu man spēja izteikties......

marika (marika@inox.lv), 15.04.2010. 20:11:04 (ip:62.122.19.138)

Kaut vairak butu -kruzisu, palodzu,naktsgaldinu.

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi