Ja Tevis nebūtu,Kur liktu mīlestību savu,Vai apmainītu toPret nopelniem un slavu?
Ja Tevis nebūtu, Man pietiktu ar prātu, Bet skumstot vienatnē, Es Tevi izdomātu.
/dzejoļa autors nezināms/
Skaisti!!! :))
patiik.
Skaisti
forsi iet man ta pat
Labākajai draudzenei valentīndienai ;)
Ka es domaju butu labak :) bet tas tik mans domas :).Ja Tevis nebūtu,Kur liktu savu mīlestībuVai apmainītu toPret nopelniem un slavu?Ja Tevis nebūtu, Man pietiktu ar prātu,Bet skumstot vienatnē,Es Tevi izdomātu savā prātaMilētu tevi kā tu būtu īstā.
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Ja Tevis nebūtu, dzejolis.lv.