Liec dejot

Saraujos no pieskāriena.
Pirksti pāri ādai,
Auksti un strauji,
Steidzas ielauzties
Kailajās miesās,
Kur zem ribām
Neredzamas bungas rīb
Alkdamas izlauzties.

Liec dejot,
Katram muskulim
Zem ādas
Neprātīgā dejā.
Līdz rītam,
Līdz saules gaismai
Piepildi mani
Ar mīlestību.

/dzejoļa autors Agnese Svikle/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi