LIV
ja es mīlu Tevi
(pārblīvētība tas nozīmē
pasaules ko apdzīvo
klejojoši spilgti
kuģu pakaļgali
ja tu mīli
mani) attālums ir piesardzīgi
mirguļojošs prāts ar neskaitāmiem
Pabeigta sapņa rūķiem
ja mēs mīlam viens (kautrīgi)
otru, mākoņi vai Puķes
Klusītēm tik ļoti
neatgādina skaistumu
kā mūsu elpošana
/dzejoļa autors Edvards Estlins Kamingss/