Klusi snieg uz tavām plaukstāmun kūst...Tu tagad esi ļoti tāluun man tevis trūkst...
Es gribu par sniegu kļūt un tavās plaukstās būt...
/dzejoļa autors Lelde Petraite/
Lieliski, neizsakāmi skaisti =)
Skaisti...
Patiesi!
labais cool
Patiesi
tas ir loti skaisti es ceru ka manai milotai meitenei patiks!!!
Miillss........................
Visu cieņu šī dzejoļu autorei :)Tatiesi labs :)
Patiesi un skaisti! :*
Ļoti tīk man..
sskkaaiissttss.
paldies par jaukajiem vaardiem.. dzejolu rakstiisana ir mana sirds lieta. Bet tagad es saku rakstit staastus.
Vienkaarsi burviigi vaardi!!!
Paldies par patieso dzejoliiti...mans viirietis tag ir taalumaa un vinjam ljoti patiks shaadi vaardi :)
Dzejolis tiešām skaists, bet ļoti īss. :-(
Liels Paldies,ļoti foršs
Vienkārši labs gabals...
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Man tevis trūkst, dzejolis.lv.