Nesavienojamas lietas
Nesavienojamas lietas
Esam mēs ar Tevi.
Sirds mīl karsti, taču
Attopos, ka man nav ļauts.
Visur redzu tikai Tevi –
Ielās, sapņos, mākoņos...
Nesavienojami esam mēs.
Otram blakus neiesim,
Jo katram sava taka.
Apstājos un tur atkal Tu.
Man sirds kliedz: ”Ej!”
Izvēle ir rūgta, bet nogriežos,
Ejams Tev citāds ceļš.
/dzejoļa autors Edīte Bingele/