Nevaru aiziet
Nevaru aiziet
No Tevis
Neatvadoties.
Nepasakot to.
To, ka es ilgošos
Pēc Tevis.
Par Tevi
Domāšu
Katru mīļu brīdi,
Katru stundu,
Katru minūti,
Pat katru sekundi.
Tu būsi manās domās,
Jo aizmirst Tevi
Es nevaru.
Un nevarēšu
Tikmēr, kamēr vien eksistēšu,
Jo vairāk es nedzīvoju.
Es tikai
Eksistēju.
Bez Tevis
Tikai eksistēju.
/dzejoļa autors Ieva Garoza/