Es, es tevLūdzos...Palaid mani vaļā,Palaid kā tauriņuPļavā.
Tu, tu aizmirsti It visu... Mīlu, naidu Un mani tai skaitā.
Nekad, nekad Mēs nebūsim... Jo mīla, kas pārvēršas naidā... Neļaus to mums.
/dzejoļa autors Kitija Mangule/
tas kas te ir rakstits tā ir patiesiba
Loti fors dzejolis
kads autors sim dzejolim
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Palaid mani vaļā, dzejolis.lv.