Perfekti
Sēžot šeit,
Kamēr pasaule guļ
Divdesmit domas,
Divdesmit viena par tevi
Vai rasa, vai migla,
Vai asaras acīs,
Šodien laikam nāksies
Dejot man vienai.
Viss ir perfekti,
Ja nav nekā!
Tev jau laikam,
Viss ir lieliski!
/dzejoļa autors Ilze Eglīte/