Recepšu grāmatiņa

Manās svinību receptēs tu
Ar lielo burtu ierakstīta.
Vēl pievienot medu un cukuru,
Tad tu būsi ievārīta.
Manā brokastu kalendārā
Tevi saukšu par saldo grēku.

Garša vienmēr citādākā,
Tomēr atļaujos saukt par svētu.
Ik uz soļa, kuru speru,
Manas acis tavas jūt.
Katrās durvīs, kuras veru,
Vēlos beidzot īsta kļūt.
Naktīs pieminu tavus vārdus.
Dienās es atminos tavu elpu.
Un pasakās, kas šķiet par garu,
Es sajūtu tavu zvaigžņu telpu.
Tas nav noslēpums, esi mūza,
Kuru satikt vienreiz mūžā.
Jā, es ceru tevi nepazaudēt,
Bet tavu garšu nekad nesaudzēt.
Esi mana
Ik uz soļa.
Paliec tā –
Vienīgā.

/dzejoļa autors Anete Kalniņa/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
dace (zvaigznite203@inbox.lv), 05.12.2013. 10:50:52 (ip:213.226.141.25)

smuks dzejolis

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi