Skrējiens
Nepabeigto domu atstāt sapnim,
lai iztirzā.
Iemigt autobusā
pabraukt garām maizes bodei
un iztikt ar ūdeni vien
Ar pirkstu globusā
Trāpīt tev
Nespēju vai nepaspēju.
Bet es skrēju.
Es tiešām skrēju
caurām zeķēm,
bez šalles.
Piedod, ka nokavēju
es tiešām skrēju
/dzejoļa autors Inga Pizāne/