* * *

uzzīmē krēslu, lai tu varētu apsēsties,
jo mūsu saruna būs ilga un gara.
gara, kā ceļš, ko saliktu no visiem
pasaules akmeņiem un vēl pievienotām pasaules upēm.

uzzīmē arī otru krēslu un padod
to lūdzu man!
vēlos Tev pievienoties, kad būsi ticis līdz kāpām.
tikmēr pasēdēšu.
un tomēr Tev vēl nevajag steigties,
mēs mazliet parunāsim par to,
cik tālu iesim.

/dzejoļa autors Kristīne Podniece/


4 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
eva (zunde), 26.03.2011. 17:05:36 (ip:212.93.97.132)

(rock)

Sintija (mcā.), 13.07.2011. 09:50:00 (ip:188.112.140.204)

Tik jauks, dzejolis. ;)

Aiga (Mīļumiņš), 09.08.2011. 10:08:47 (ip:212.93.105.11)

Nu jā,šis dzejolis ir tiešām labi izdomāts...

Santa (santuga@inbox.lv), 11.09.2013. 07:47:40 (ip:159.148.6.187)

Jā... šis tiešām labs.
Man ļoti patīk!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi