Gads piedzimst Ziemas vidū -Mazs, sprigacains dēlēns.Zeme kā jaunpiedzimuša cilvēka dzīve -Viss balts. pārējās krāsas nāk vēlāk.
/dzejoļa autors R. Venta/
ļoti skaists dzejolis
tiri normals dzejolitis
jauks dzejolits
es dievinu to dzejoli
baigi jauks dzejolis šā tā
fors dzeolis ;D
Kas ir R.Venta kāds viņai vārds
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Gads piedzimst Ziemas vidū, dzejolis.lv.