Lai sildās sirdsTai baltajā dziesmā,Ko šovakar zemeDebesīs dzied.
Lai nosargā sevī To svecīšu liesmu, Ar kuru var droši Caur puteņiem iet.
/dzejoļa autors Kornēlija Apškrūma/
smuki
skaists dzejolis! :)) :)) :)) :))
loti loti skaists dzejolitis
loti milw un jauks dzejolitis
Skaists man skola tads deres!!
man patik sis dzejolis
kaads skaists dzejolis
Ideāls dzejolīts:)):))
:))
mīļš dzejolītis es pat uz lapiņas uzrakstīju priekš kāda jubilejas
skaists dzejolis
normāls ziemai
JIIIII MAN ARII SKOLAI DEREES
Skaisti gan,man liekas ka tas ir vis normālākais dzejolis ko latviešu dzejnieki var izdomāt.Ja kādam ir pretenzijas mani tas neinteresē. ;)
Smuks jauks mils dzejolis:))
гавно слишком маленькое
loti skaists dzejolis . tiesi taadu man skolaa vajag. :)
Shitas labs,skolai deres.. :D
shitas taads speeciigs dzejoliitis , man ar skolai derees :D:D.
ļoti īs tādu arī vajedzēja paldies!
sis dzejolispalidzs dabut 7 nieku skola
šitais īss un viegls skolai der
tik foršiņš dzejolītis
SKOOOLAI DERES PERFEKTIIIIII!
Skaistakajs dzejolis kuru esu lasijusu
Loti skaists dzejolis.
es to dzejoli jau 4 reizes no galvas noskaitīju kaut tikai 1 reizi izlasīju
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Lai sildās sirds, dzejolis.lv.