Tā liekas - visas bēdasŠīs pārslas atņemt spēs,Šķiet - ceļā puteņaināVēl satiksimies mēs.
/dzejoļa autors nezināms/
laba dzeja
Labs dzejolis bet Nav autora :( :( :( :( :( ;( ;( ;(
Izmantošu skolai.
šis ir īss un labs ņemšu skolai...:))
loti laba dzeja
forš dzejolis būs jāpastāsta skolā
ņemšu kr.st
lABS DZEJOLIS NEMSU SKOLa
caw cik skaists dzejolis man ļoti viņš patīk uzraksti man vēl kādu
laba zeja un tik iisa
man patīk šis dzejolis aa
forši
jauka dzeja galvenais kad nau gara vienmēr var kautkur noderēt :)
laba dzeja pat perfekta
labais
fuj man nepatik
Ļoti patīk
Man patik
vov labs dzejolis
ļoti skaists dzejolis
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Tā liekas - visas bēdas, dzejolis.lv.