Septembris
Starp asteru krāsainiem ziediem
Uzplaukst septembra smaids,
Kopā ar labiem draugiem
Aizsteidzas laiks.
Tikšanās sajūtu plūsmā
Tik ļoti vēlamies būt,
Ar katru mirkli un vārdu
Vienoti kļūt.
Skolotāju sejās
Saulaini rotājas smaids,
Novēlot, lai ik dienu
Krāsaini aizrit laiks.
/dzejoļa autors NANA/