Ir vērts

...un vilnis nejautā, vai sašķels tas reiz klinti
kas krūti vareno ikreiz tam pretī griež
vai sabrukt nāksies nevarīgos šļakstos
un atkāpties – no gala visu sākt

Vai putni zina lidojuma briesmas
kad sena dziņa spārnos celties liek?
Lai daudzi nesasniegs vairs iecerēto krastu
bet citi – citi tālo ceļu veiks

 Ja reizēm, rindas rakstot, pagurst roka
tu jautā sev: vai tas kam vajadzīgs ...
Ir vajadzīgs, kamēr vēl kaut vai viena
kaut viena sirds no tā sev prieku smeļ.

/dzejoļa autors Māra Kalmane /


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Gunta Vītoliņa (uguntina1@inbox.lv), 24.02.2016. 08:53:44 (ip:2.99.101.214)

......tas tiešām ir vajadzīgs !
Paldies par skaisto dzeju !

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi