Meklēšanā ir viss.Atrašana –––––– zaudēšana?Meklēšanā ir viss.Atrodi klusumu,kliedz!
Atrodi mieru, trako! Atrodi Dievu, ardievojoties. Meklēšanā ir viss.
/dzejoļa autors Mārtiņš Grants/
ideāli
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Meklēšanā ir viss, dzejolis.lv.