Nepieciešamība

Laužos es
kā ledus uz jūŗu –
uz manu nepieciešamību:
peldēt

Laužos es
kā avots uz straumi –
uz manu nepieciešamību:
saplūst

Laužos es
kā teka uz ceļu –
uz manu nepieciešamību:
iziet 

Laužos es
kā vārdi uz ausīm –
uz manu nepieciešamību:
pateikt 

Laužos es
kā asni uz sauli –
uz manu nepieciešamību:
nobriest

Laužos es
kā raža uz pļauju –
uz manu nepieciešamību:
kalpot

Laužos es
no sevis uz Tevi –
uz manu nepieciešamību:
mīlēt

/dzejoļa autors Juris Mazutis/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi