Pati

Es esmu pati...
savā vietā.
Naktī,
zem zvaigznēm un mēness –
pār ezeru kokļu spēlē –

Dienā
zem saules
pie puķēm.
Bez –
iemesla domāt –
Es pati savā vietā.

Šodien ir mana diena.
Es varu slinkot.
Mana minūte,
cik garu to vēlos.

Es esmu īsta –
es pašlaik nevalkāju savu masku.
Nav mēneša,
nav dienas,
nav gada ―
Tikai šodiena.

Mana telpa
bez sienām –
kaut kur,
kaut kad.........

/dzejoļa autors Māra Gulēna/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
velta (ilnis@delfi.lv), 13.12.2009. 08:37:10 (ip:87.110.53.110)

Sveicam!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Apsveikumi Dzimšanas dienā
Horoskopi