Biļete

Mēs guļam svešās gultās. Dzeram rīta tēju no svešām brokastu krūzēm.
Mēs nevaram būt pirmcilvēki. Mēs vienmēr būsim second hand prece.

Un mēs visi un viņi visi svešās rīta čībās, svešās sienās,
līdz brīdim, kad tiek pārlīmētas tapetes un svešā adrese tiek rakstīta uz aploksnēm
kā sava.

Ieņemam viens otra vietas karuseļos. Tikai biļetes katrs pērkam citā pasaules pilsētā. Citā sekundes simtdaļā.
Katrs ar citu derīguma termiņu.

/dzejoļa autors Kitija Balcare/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi