Kartogrāfs

viņš iezīmēja papīrā ielu
rūpīgi ieskicēja trīs- un četrstāvu namus
dažus tikko salapojušus kokus
uzšņāpa

stabus ar satiksmes ugunīm
un nedauz graciozākus ielas spuldzēm
vēl piešķieba galvu pārskatīdams
vai viss tieši tā kā jābūt

tad – neticami lielai laimei
vai nelaimei pretim –
pats aizstaigāja pa šo ielu
 

/dzejoļa autors Aina Kraujiete/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
gunta, 19.09.2010. 09:38:03 (ip:81.198.155.50)

vai tiesam sis dzejolis ir saistits ar kartografiju

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi