Miss Kalifornija 2009

Miss Kalifornija, kas tā par sievieti?
Kas viņai trūkst, ja vajag vēl vīrieti?
Krūtis ir super un garas ir kājas,
Gribētos viņai vēl vīrieti mājās.

Miss Kalifornija, kas tā par sievieti?
Kas viņai trūkst, ja vajag vēl rozīti?
Vāze ir tukša, veikals ir ciet,
Negribās pašai pēc puķītēm iet.

Miss Kalifornija, kas tā par sievieti?
Kas viņai trūkst, ja vajag vēl karieti?
Gribētos Baznīcā, gribētos kāzas,
Lai būtu tā, kā ”Mūzikas skaņās”.

Miss Kalifornija, kas tā par sievieti?
Kas viņai trūkst, ja vajag vēl čabulīti?
Gribētos būt par mammu un tēti,
Jo citādi prieki ir stulbi un lēti.

/dzejoļa autors Hannes/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi