Mūžam ejam

Izbraukts ceļš.
Cik kilometru neskaitīsim un kāpēc.
Tas mani ved no Tevis šodien prom,
Ne no mums.
Ceļš mūžam paliek rāms.
Mēs mūžam ejam.

Savs katram ceļš.
Un ļauniem piedots tiks,
jo labie piedot turpinās.

Ceļš atcerēsies mūs,
un mēs.

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi