Nostaļģija

Laikam ejot,
Sniegam skrejot,
Klīst baumas-
Sāk zvaigznes bangot.

Lai domas iet un nāk,
Labākas top un sāk...
Sāk darbu, kas vēl paveicams,
Beidz naidu, kas sen izlaižams.

Uz katru gaišu domu,
Dod vienu laisku lomu,
Ko redz un dzird tie gaišie,
Kas palīdz krist un celties.

Par patiesu sauc to vienu,
Reizēm divus, bet ne vairāk.
Lai pāri paliek citiem ar,
Kas prieku, bēdas smieklus lej.
 

/dzejoļa autors Elizabete Steina/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi