Oda rutīnai

Par kafiju ar cukuru vai bez;
Ar pienu, medu vai divatā, vai vienai.
Par skatienu uz katrreiz citādo rītu,
Par tevi katrā dzīvā būtnē. Ar katru mani.

Par bailēm par aizgulēšanos,
Par pamošanos
agrāk vai vēlāk.
Nekad?
Par zefīru tavos zobos,
Par steigu bez beigām,
Par sastrēgumiem un kumelīšu tēju,
Jo nepaspēju
Uz savu vakara seriālu
Par Fernando un Marijas
Dzīvi bez rutīnas,
Ar Laimīgām beigām,
Kāzām un skūpstu.
Sirds veida ekrānā.
The End.

Steiga

/dzejoļa autors Inga Pizāne/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
;), 18.01.2011. 15:36:40 (ip:87.110.94.73)

nu jauks dzejoliits!;)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi