* * *

Viss sabrūk...
Viss pēc kā tiecies,
Viss, kam veltīji laiku,
Kam pakārtoji dzīvi...
Viens mirklis...
...un sāp...

Kliedz, līdz pazūd balss!
Sāpēt nepārstās.
Raudi, līdz bezspēkam!
Sāpes nepāries...

Laiks...
Sāpes ir jāizsāp
Dienu no dienas.

Cerība...
Ir jācer!
Ir jācer, ka sāpes reiz rims.
Ir jācer, lai cik grūti tas būtu,
Ir jācer!

Cerība un laiks...
... lai vairs nesāp!
 

/dzejoļa autors Liene Veinberga/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
signija (signija1995@inbox.lv), 01.08.2013. 10:47:17 (ip:83.178.75.1)

ļoti skaists dzejolis

Vika, 21.05.2014. 20:59:38 (ip:94.186.48.88)

Burvīgi...

Lūsija, 09.09.2014. 11:07:40 (ip:46.109.43.59)

Tagad būs mans mīļākais dzejolis. Varu viņu attiecināt uz sevi.
''Lai piedzīvotu prieku, ir jāizzin sāpes.''

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Pantiņi ikdienai
Horoskopi