Laika vidū

Mēs esam iemesti kāda laikmeta vidū
kā sīknauda ar mazu vērtību.
Neviens mums neprasa
ne atļauju, ne padomu.

Kāds skaitļotājs mūs saskaita,
kāds atskaita
un tad iemet atpakaļ izmaiņas straumē.

Pa platu upi peldot
mēģinām sajust savu pašvērtību.

/dzejoļa autors Voldemārs Avens/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
ligita (ligita.millere2inbox.lv), 27.10.2012. 19:34:30 (ip:46.109.31.10)

vēlos dzejoli par latviju

inese, 09.09.2013. 17:47:51 (ip:87.110.85.126)

fantastisks dzejolis. skolaa beerns iekluva daillasitaaju konkursa uzvareetajos ar so.

No one ( rribkinskis@inbox.lv), 03.02.2014. 17:01:56 (ip:91.105.51.236)

nu vienkar labs dzejolis labakais pasaule

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
pantiņi.lv
Horoskopi