Dii

Sirds tukša,
bet acis pilnas.
Tik auksti,
kad tevis šeit nav.

Šeit mēs esam,
abi raudam
Bet kāpēc?
Vai tas ko maina?
Vai labāk paliek?

Es gribu tevi sev.
Bet tev vienalga .
Es tevi mīlu.
Bet tev vienalga.

Kāpēc es tevi neturēju?
Kāpēc palaidu vaļā?
Laikam esmu muļķis.
Kam tev mani.

Draugi?
Kādi draugi, mīlu tevi.
Varbūt vienkārši nošauj mani.

/dzejoļa autors Aigars Mangulis/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
vivita (jurisvivitamilumi201@inbox.lv), 05.05.2011. 15:34:22 (ip:212.93.100.154)

skaists dzjolis tiesam patik

SAAA, 14.01.2012. 10:22:05 (ip:46.109.43.109)

es veletos lai man tadu uzrakstitu milotais cilveks!

whooo (minka@brivs.lv), 06.05.2015. 14:47:58 (ip:95.68.29.82)

manman patikk

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi