Ja spētu
Ja spētu tevi satikt
Kaut uz mirkli
Vien sekundi
Laika okeānā.
Kaut piķa melnā tumsā
Tu pludmalē
Paietu man garām.
Tavā sejā
Es atgūtu sevi.
Bet tā nenotiek...
Un mēs esam kā bākas,
Kuru gaismas stari
Slīd viens otram garām
Dienu pēc dienas.
/dzejoļa autors Gunita Boka/