Klusie pantiņi

Pie laimes ir jāpierod
tādā kārtā, ka
jānovērtē tie eņģeļi gaišie,
kuri tev blakus elpu rod...

Es skatīties cenšos uz tiem
ar skatienu vienkāršu un tīru,
jo īstenā gaismā, bez
uzsārņojumiem liekiem,
ir patiesa apkārtējā dzīve

.....................

Es reizēm naktīs ceru,
ka aizmigsi tu ātrāk par mani,
Lai būtu tā:
ka kopā ar sapņu eņģeļiem es veru
vaļā durvis uz sirdspukstiem
taviem..., nakts klusumā,
kuri tad blakus man
savu elpu rod.

 

/dzejoļa autors Guntis Vāveris/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
vilma, 12.12.2011. 13:40:03 (ip:91.190.35.6)

loti jauks dzejolis, bet liek aizdomaties!!!!

kristine (aigarstrenmors@inbox.lv), 07.04.2012. 09:40:28 (ip:46.109.252.131)

tas ir teu no manim

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi