Ko nozīmē mīlēt...

Mīlēt - nozīmē sāpes,
Mīlēt - nozīmē laimi,
Mīlēt - nozīmē citam dot,
Kad pašam vairs nav.

Mīlēt - nozīmē slāpes,
Karstā tuksneša saulē
Dot pēdējo savu lāsi,
Neprasot par to neko.

Mīlēt - nozīmē klusēt,
Nesūkstīties citam,
Ja pašam tev sāp.

Mīlēt nozīmē - ziedot
Savas asinis svešam,
Negaidot, kad prasīs.

Mīlēt - nozīmē piedot,
Neaizmirstot neko,
Mīlēt - nozīmē dzīvot.

Just sāpes - ir dzīvam būt,
Jo mīlestība ir jāizjūt!

/dzejoļa autors Aija Balode-Šilde/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi