* * *

man vienalga, ka ir rīts,
vai vakars un saule spīd,
varbūt aiziet laiks,
mēs to nemanām.

man vienalga, ka ir diena
vai nakts, kas vieno mūs,
varbūt sapņi slīd,
kamēr atkal zvaigznes krīt.

man vienalga, ka esam kopā,
vai brīdis - tukšums kluss,
varbūt laime kopā tur
kad sūnās ļaudis uguni kur.

/dzejoļa autors Kristīne Podniece/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
anastasija (kerca123), 08.09.2011. 15:16:49 (ip:95.68.101.226)

man loti sis dzejos patik par milestibu ?
forsins !

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi