Melot sev

Kā nodeldēts vārds un noskrandis apģērbs
Apkārt ir nonēsāts mans gods.
Un velti ir liegties, un strīdēties par taisnu tiesu,
Kad raugoties uz sevi, es tikai šaubas viešu.

Ticība mana, sev un citiem
Ir izgaisusi kā viegla sapņu atblāzma
Un velti es tiecos pēc atzinības tavas,

Jo maldīgi tu pieņem cita viedokli par savu.

/dzejoļa autors Leina Markevica/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
velta (wwelta@inbox.lv), 19.03.2015. 11:16:41 (ip:46.109.44.201)

Man patīk ļoti.

Gunita (gunitabondare1@inbox.lv), 23.06.2015. 09:31:24 (ip:46.109.222.120)

Jauks un miļš dzejolis

igors (igors5069@inbox.lv), 25.04.2017. 19:41:23 (ip:81.198.117.84)

Nays vispār kruta

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi