Nāk vasara

nāk vasara. nav vietas taviem paliem
nav tevis. pirkstu galiem sniegs
iet projām taustoties pār lauku
nav tevis. nav ne graša. biezs
aug zāliens kur reiz bija sniegs

nāk vasara. nāk saule. kā caur skaliem
tu lūko šajā zemē tikt
gaiss atbild tev ar miglas vāliem

no kokiem pumpurzvīņas līst

/dzejoļa autors Māris Salējs/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Elizabete (elizabete.gaugere@ibox.lv jauna iela 28-26), 18.06.2015. 14:31:45 (ip:78.84.151.176)

sis dzejolis tr loti smuks

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi