Nu tāda tu esi…visiem palīdzēt gribošanu tāda tu esi…citā pasaulē lidojošanu tāda tu esi...mīļa un skaista...nu tāda tu esi...debesīs laistās...Lielais Lācis...greizais...vai tāpēc....nepareizais?
/dzejoļa autors nezināms/
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Nepareizā, dzejolis.lv.