Nepareizā

Nu tāda tu esi…visiem palīdzēt griboša
nu tāda tu esi…citā pasaulē lidojoša
nu tāda tu esi...mīļa un skaista...
nu tāda tu esi...debesīs laistās...
Lielais Lācis...greizais...
vai tāpēc....nepareizais?

/dzejoļa autors nezināms/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi