Nevar tā

Nevar tā.
Aiziet klusējot.
Tikai paspiežot roku –
Mani mulsinot.

Debesīs gaist
Kaut kas no šodienas
Sajūsmas.

To lielie mākoņi
Apsedz maliņu
Smaidošās burvības.

Nevar tā,
Pavisam bez vārdiem
Rokas pie lūpām man likt
Un klusēt.

To nevarēs atkārtot.
Tūlīt tas garām ies.
Mirklis, ko gribās aizturēt,
Lai paspēt
Vēl pateikties...

/dzejoļa autors Ilona Vasiļjeva/


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
betija (lili), 23.12.2010. 11:08:51 (ip:87.110.26.18)

labs dzejolis

santa (awrhbwa6@fdgprdoyt), 19.02.2011. 14:15:08 (ip:78.84.99.194)

man patiik!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi