Papīra lidmašīna

bāla kā palags
tu izplūdi uz kāpnēm
pat visciešākā
putekļu lāpstiņa
nespētu sadabūt
tevi kopā

es nometos blakus
caurspīdīgajam ezeriņam
kurā kā vientuļa sala
peldēja tava seja
un nolādēju
visas pasaules vijoles
kuras kaut reizi
tevi ir sāpinājušas

skrejošs puika
ar sunīti saitē
iebrida tevī
viņam likās
ka tu esi peļķe

dzintara pārdevējas
aizmiga
un sāka dūkt

tu iesūcies zemē
un kļuvi par
papīra lidmašīnu
lai atklātu reisu
uz maniem sapņiem

/dzejoļa autors Toms Treibergs/


3 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Min4uks, 30.10.2009. 19:59:26 (ip:62.63.162.164)

ārkārtīgi patika.. ļoti radoši un iedvesmojoši .. paldies !

Es, 07.12.2009. 18:07:08 (ip:84.237.180.208)

Loti patika:)

Paulīne, 12.12.2009. 21:03:41 (ip:83.99.151.52)

Mm... Smuks. Tieši šo izvēlēšos skolā skaitīt. (h)

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi