Pat debesis raud
No vārda Mīlu atsakies.
Neaizmirsties!
Pie vārda Mīlu nepiekasies.
Nenoziedzies!
Gar vārda Mīlu neniķojies.
Nesatrakojies.
Gar vārdu Mīlu neaizlavīsies
Labāk pasteidzies!
Ar vārdu Mīlu nespēlējies.
Ar vārdu Mīlu var apdedzināties.
Vārdā Mīlu var sapīties.
Sāpīgi - labāk nepaliks nevienam..
/dzejoļa autors nezināms/