Pat debesis raud

No vārda Mīlu atsakies.
Neaizmirsties!
Pie vārda Mīlu nepiekasies.
Nenoziedzies!

Gar vārda Mīlu neniķojies.
Nesatrakojies.
Gar vārdu Mīlu neaizlavīsies
Labāk pasteidzies!

Ar vārdu Mīlu nespēlējies.
Ar vārdu Mīlu var apdedzināties.
Vārdā Mīlu var sapīties.
Sāpīgi - labāk nepaliks nevienam..

/dzejoļa autors nezināms/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi