Zudusi pasaule,Zudusi sirdsJau piecpadsmit garas dienasUn naktis.
Un nav citas Izvēles manu zēn, Kā vien piedzimt No sirds uz sirdi. Ar jaunām acīm, Ar jaunu dzirdi...
/dzejoļa autors Gunita Boka/
:*
Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.
uz ziņu sarakstu
RSS | Kontakti | Lapas karte
© 2008-2024, Piedzimt, dzejolis.lv.