Piedzimt

Zudusi pasaule,
Zudusi sirds
Jau piecpadsmit garas dienas
Un naktis.

Un nav citas
Izvēles manu zēn,
Kā vien piedzimt
No sirds uz sirdi.
Ar jaunām acīm,
Ar jaunu dzirdi...

/dzejoļa autors Gunita Boka/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Sabīne (wanaga2@inbox.lv), 15.12.2011. 16:18:52 (ip:91.200.66.15)

:*

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi