* * *
Prāts...
Kādus jokus ļaunus vēl spēlē tu?
Sirds..
Tā runā patiesību saldu..
Tā ilgojas...
Tā mīlēt prot...
Jā, reiz tā mītēja...
Tagad - ilgojas pēc sirdis tavas..
Prāts melo..
Notici sirdij manai..
Tā mīl tevi...
/dzejoļa autors Lelde Petraite/