* * *

Prāts...
Kādus jokus ļaunus vēl spēlē tu?
Sirds..
Tā runā patiesību saldu..
Tā ilgojas...
Tā mīlēt prot...

Jā, reiz tā mītēja...
Tagad - ilgojas pēc sirdis tavas..
Prāts melo..
Notici sirdij manai..
Tā mīl tevi...

/dzejoļa autors Lelde Petraite/


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
Adrians krevics (krevicins14@inbox.lv), 18.07.2021. 06:45:43 (ip:85.254.75.107)

idiali

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi