Raduga

Zemūdens pirkstgalos
plīstošs zaļums,
viņai acīs - ziedlapiņas
(zied).

Savīt plaukstas
cieši un koši
(kā tos septiņus
varavīksnē)
un pacelties
pirkstgalos
(droši).

Viņiem plaukstās -
margrietiņas.

(zied).

/dzejoļa autors Mis Sus/


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Ieskaties arī
Nosūti puķu sveicienu!
Nosūti puķu sveicienu!

Pantiņi par mīlestību
Horoskopi